Grillpaket med torsk, paprika och tomat

4 personer:

4 x 200 g       torskfilé eller torskrygg
8 skivor         parmaskinka eller prosciutto
1 burk           grillad paprika
12                 cocktailtomater
4 kvistar        rosmarin / oregano / basilika / timjan
Salt och peppar
Olja från paprikan


Förbered fyra folieark och lägg på paprika och tomater.
Salta och peppra fisken och linda in varje bit i skinka. Lägg fisken på grönsakerna, lägg på lite färska örter och ringla slutligen över lite av oljan från paprikan. Vik ihop paketen, lägg dem på grillen och grilla ca 15 minuter eller tills fisken är helt vit igenom. (Man får helt enkelt tjuvkika in i paketet)

Vill eller kan man inte grilla går det utmärkt att ugnsbaka fiskpaketen i ca 200 grader i 15 - 20 minuter.
 
Potatis:
Koka potatisen tills den nästan är färdig. Häll av vattnet och ånga av den. Pensla den med olja och grilla den tills den får en läcker färg. Krydda med flingsalt.