800 g bergtungafilé 1 dl vitt vin några smörklickar salt och citron peppar
Sätt ugnen på 150 grader. Krydda bergtungan och rulla ihop filéerna. Smörj en eldfast form och lägg i fisken. Häll på vin och klicka ut några matskedar smör på fisken. Lägg ett bakplåtspapper över formen och ugnsbaka i mitten av ugnen i ca 15 minuter eller tills fisken ser vit ut.
Fräs löken i smör och vitpepparkross. Häll på vin, creme fraiche och hummerfond. Låt sjuda i 2-3 minuter. Tillsätt grädde och smaka av med salt och cayennepeppar.
ca 16 st färska gröna sparrisar 150 g färsk spenat 100 g räkor olivolja smör salt och svartpeppar
Hetta upp olivolja i en stekpanna, stek sparrisen i några minuter. Lägg i räkor och spenat och koka tills spenaten har mjuknat. Lägg i en klick smör och krydda med salt och svartpeppar.